CITROËN C4 Cactus na víkend zdarma!

19.06.2015 18:40

Autosalon AC BOOM CITROËN Dvůr Králové se stal partnerem Královédvorské TAMBOR Neckyády a pro jednu z vítězných posádek nám poskytl krásné auto na celý víkend ZDARMA. Třeba to pro vás bude ten poslední impuls "tak už se do toho konečně dám"! A jaké auto, že to můžete na víkend mít?

Citroën C4 Cactus reaguje na otázky dneška a nabízí skutečnou alternativu kompaktním sedanům. Odlišuje se svým jedinečným designem a provedením, v nichž se snoubí uživatelské vlastnosti a krása, komfort s užitečnou moderní technologií a spotřeba s vysokým výkonem. Cactus plně využívá technologické novinky a výrazné prvky ve prospěch designu, komfortu, snadného řízení a nízkých nákladů. 

Výsledkem této syntézy je vůz, který nabízí to, co je pro vás skutečně důležité. Citroën C4 Cactus je crossover nového stylu s optimistickým designem. Zaujme tzv. Airbumpy® - představuje úspěšné spojení designu a praktičnosti. Pružný povrch této světové novinky chrání vozidlo před drobnými oděrkami a poškozením. Přední široká sedadla v duchu pokojového sofa, důvtipné odkládací přihrádky, ke kterým mají všichni přístup, otevřený a přívětivý interiér. Přední široká sedadla vozu Citroën C4 Cactus byla navržena v duchu přátelského sofa. Jediným cílem je vaše pohodlí. Můžete pak řídit v naprosté pohodě.

Vůz, který můžete získat, má tuto výbavu: 

Čelní a boční airbagy řidiče a spolujezdce, hlavové airbagy pro 1.a 2. řadu sedadel, ABS + EBD + EBA, ESP + ASR + pomoc při rozjezdu ve svahu, Inteligent Traction Control,kontrola tlaku vzduchu v pneu, variabilní posilovač řízení, ukazatel řazení rychl. stupňů, palubní počítač a ukazatel vnější teploty, programovatelný tempomat + omezovač rychlosti, manuální převodovka 6 st , centrální zamykání s DO, elektricky ovládaná okna přední dveří, výklopná zadní okna, el. ovládaná, vyhřívaná a sklopná vnější zrcátka, výškově nastavitelný kožený volant v 2 barevném provedení, výškově nastavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce, přední sedadla „SOFA“, tónovaná skla, manuální klimatizace, denní svícení, přední mlhovky s funkcí přisvícení do zatáček, dotykový 7 display ovládáním na volantu, stěrače „Magic, Wash “AUDIOSYSTEM MP3 6x repro, Bluetooh (hands free ovládání na volantu, integrovaný mikrofon), Navigační systém s barevným 7“ dotyk.displejem + JUKE box, Pack City Kamera (zadní parkovací asistent, zpětná parkovací kamera, el. vyhřivaná zrcátka) podélné střešní nosiče v černé barvě, náhradní kolo, 3 válcový motor o obsahu 1 199 cm3 a výkonu 91 kW/110k, spotřeba 3,8/3,4/3,5 l/100 km.

 

Tak to už stojí za trochu zábavy s výrobou parádního plavidla na Neckyádu :-)

A pozor, to není všechno! Cen bude daleko více. Některé budou pro vítěze a některé vylosujeme, aby měli všichni šanci něco získat!:-)